Ainutlaatuinen lahja 20 vuotiaalle naiselle

Etsitkö inspiraatiota, mikä olisi osuva lahja 20 vuotiaalle naiselle? Olipa kyseessä sisko, tyttöystävä, ystävä tai tytär, löydät tästä artikkelista vinkkejä ja ideoita onnistuneen lahjan hankintaan. Lisää tärppejä saat myös artikkelista, jossa listaamme 30 vuotislahja ideoita naiselle

Paras lahja naiselle on huolella valittu


Joululahja 30-vuotiaalle naiselle? Mitä ostaa naiselle syntymäpäivälahjaksi? Se riippuu pitkälti lahjansaajan persoonasta, harrastuksista ja toiveistä. Ja usein myös iästä. Lahja 19 vuotiaalle tytölle tai lahja 25 vuotiaalle naiselle on yleensä hyvin erilainen kuin 50 vuotislahja naiselle.

Kun mieleen ei juolahda yhtään ideaa, mitä kaverille 20v lahjaksi, yksi ratkaisu asiaan voi olla kimppalahja. Mikäli lahja on tulossa ystävälle ja teillä on yhteisiä ystäviä, voi yhdessä ostettu lahja olla toimiva ratkaisu. Näin lahjalle saa samalla kätevästi isomman budjetin, kun sen hankkii monta ihmistä yhden sijaan!

Kaulakoru on klassinen lahja myös nuorelle naiselle. Nykyään nuorilla on kuitenkin jo vahvasti oma tyylinsä eikä onnistuneen korulahjan hankkiminen ei ole aivan yksinkertaista. Jos lahjaksi haluaa antaa korun, voi silloin olla varmempaa ostaa lahjakortti koruliikkeeseen tai nettikauppaan, jotta päivänsankari saa itse valita mieluisan korun, jolloin lahja 20 naiselle tulee käyttöön eikä jää kaappiin pölyttymään.

Olipa kysymys “mikä on hyvä lahja äidille” tai “mikä on hyvä 25 v lahja naiselle”, paras lahja naiselle on sellainen, joka on lahjan saajalle mieleuinen ja toivottu – tai hyvällä tavalla yllättävä.

Lahja 20 vuotiaalle naiselle: hemmottelupaketti tai kauneudenhoitotuotteita

Mikäli lahjan saaja nauttii kauneudenhoidosta ja hemmotteluhoidoista, on 20v lahja naiselle silloin helppo homma! Lahjaksi voi antaa itse kootun setin laatukosmetiikkaa tai hiustenhoitotuotteita. Mikäli et ole varma, mistä nuori nainen pitää, kätevä lahja 20v naiselle on lahjakortti johonkin kometiikkamyymälään, nettikauppaan tai kauneushoitolaan. 

Luonnonkosmetiikka on nostanut suosiotaan viime vuosina, ja nykyään on saatavilla monien brändien tuotteita aina ihonhoitotuotteista meikkeihin. Luonnonkosmetiikkaa sisältävä lahjasetti on erinomainen vaihtoehto, kun hakusessa on lahja 25 vuotiaalle naiselle, joka on kiinnostunut luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta. 

Vaihtoehtoisesti myös lahjakortti kampaajalle, kasvohoitoon, ripsien pidennykseen tai manikyyriin on varmasti onnistunut valinta. Lahjakortti nuorelle naiselle johonkin liikkeeseen tai palveluun, jossa hän ei itse raaskisi asioida on ihana yllätys, jonka turvin lahjan saaja voi hankkia jotakin itselle mielekästä, ja tuo arkeen ripauksen ylellisyyden tuntua. 

Käytännöllinen lahja 20v naiselle

Monet nuoret ovat hyvin valveutuneita kuluttajia, ja moni ottaisi mieluusti vastaan ekologisen lahjan. Ylipäätään hankkimalla jonkin lahjan, joka tulee olemaan käytössä vuosikausia, on jo kestävämpi valinta kuin jonkin trendikkään, mutta todennäköisesti vain hetken iloa tuovan lahjan ostaminen. 

Jos nuori nainen on juuri muuttanut omaan asuntoon, voi silloin käytännölliset lahjat olla toivottuja. Esimerkiksi setti laadukkaita astioita, jokin kodinkone tai keittiövälineet voivat olla lahjoja, joilla on käyttöä moniksi vuosiksi eteenpäin. Myös esimerkiksi sisustustuotteet voivat olla juuri omilleen muuttaneen lahjalistalla. Jos lahjan saajan maku ei ole täysin varmasti tiedossa, silloin on parempi ostaa lahjakortti, ja lahjan saaja voi itse valita mieleisensä tuotteet omaan kotiin. 

Elektronikkalahjat eivät ole vain miesten suosikkilahjoja, vaan oikein valittuna myös monen nuoren naisen suosikkilahjoja. Laadukkaat vastamelukuulokkeet, actionkamera, älykello, kannettava bluetooth-kaiutin ja hiustenmuotoilulaite ovat monen nuoren naisen lahjalistalla, olipa kyseessä syntymäpäivä lahja tai joululahja. 

Elämyslahja on unohtumaton lahja 20 vuotiaalle naiselle

Elämyslahja tarjoaa monia vaihtoehtoja hankkia ikimuistoinen lahja 20 vuotiaalle naiselle. Jos kyseessä on huimapää, kenties laskuvarjo- tai benjihyppy takaa ikimuistoisen tavan aloittaa uusi vuosikymmen. Rauhallisemmalle tyypille sopii esimerkiksi vapaalentoelämys tai vaikkapa issikkavellus hinoissa maisemissa. Kädentaidoista pitävälle esimerkiksi keramiikka- tai lasinpuhalluskurssi on lahja, johon voi mennä lahjan antajana kaveriksi, ja siten lahjasta tulee entistä hauskempi elämys yhdessä. 

Mitä lahjaksi, jos budjetti ei riitä elämyslahjan hankkimiseen? Elämyslahjan voi järjestää myös itse. Päivänsankarin voi viedä päiväksi vaikkapa trampoliinipuistoon, kokeilemaan seinäkiipeilyä tai patikkareissulle kansallispuistoon. Kahvit voi keittää itse kotona ja leipoa seuraksi kustomoidun synttärikakun. Tärkeintä on päivänsankarin muistaminen ja yhdessä tekeminen. 

Muut lahjaideat 20v naiselle

Moni nuori lähtee nykyään reissaamaan maailmalle ennen opintojen aloittamista. Mikäli lahjan saajalla on matkakuumetta, raaputuskartta käy niin inspiraatiosta kuin sisustuselementistä. Laadukas matkalaukku tai rinkka on pitkäikäinen satsaus reissaajalle, jos sellainen vielä puuttuu. Myös rahalahja matkakassan kasvattamista varten on mieluinen lahja, sillä matkaillessa käteinen on aina tarpeen ja silloin sen voi käyttää johonkin hauskaan aktiviteettiin reissussa! Jos nuoren naisen reissuun haluaa antaa ripauksen luksusta, lentäkenttäloungeen pääsyn takaava kortti on uniikki lahjaidea.

Entäpä sporttinen lahja 20 vuotiaalle naiselle? Riippuu tietenkin lajeista, mistä nainen pitää. Esimerkkejä loistavista sporttilahjoista on lahjakortti laskettelukeskukseen, kymppikortti joogasalille, alkeiskurssi uuden lajin parissa tai henkilökohtainen valmennus personal tarinerin tai hyvinvointivalmentajan kanssa. Kulttuurista pitävälle sen sijaan sopii liput suosikkibändin keikalle, teatteriin tai balettiin, riippuen tietenkin lahjan saajan mielenkiinnon kohteista.