Lahja 50-vuotiaalle miehelle

Apua! Läheisen syntymäpäivä lähestyy ja lahja on vielä hankkimatta! Mikä olisi osuva lahja 50-vuotiaalle miehelle? Juhlipa päivänsankari viisikymppisiä tai ei, on silti tärkeää muistaa läheisen merkkipäivää. 

Kun kaipaat ideoita, mikä olisi mieleenpainuva 50v lahja miehelle, kun kortti ja onnittelut eivät riitä, saat tästä artikkelista vinkit onnistuneen lahjan hankintaan!

50v lahjaksi jotakin hauskaa tai persoonallista

Paras lahja 50-vuotiaalle miehelle on valittu huolellisesti lahjan saajaa ajatellen. 50-vuotislahja arvo ei määräydy sen rahallisen arvon perusteella, vaan vaakakupissa painaa tunnearvo. Persoonallinen lahja 50-vuotiaalle, joka on tunteella ja ajatuksella valittu, on arvokkaampi kuin tyyris lahja, joka ei ole lahjan saajalle laisinkaan mieluinen. 

Karikatyyri on klassinen ja hauska lahja 50-vuotiaalle miehelle, jolla on jo kaikkea. Karikatyyri on hauskasti piirretty taulu, joka toteutetaan päivänsankarista otettujen valokuvien perusteella. Taulusta voi tehdä astetta persoonallisemman lisäämällä mukaan joitakin yksityiskohtia, joka kertoo päivänsankarin harrastuksista tai mielenkiinnon kohteista. 

Rahan antaminen syntymäpäivälahjaksi jakaa mielipiteitä, mutta jos päivänsankari ei halua tavaralahjoja, voi silloin olla kätevää antaa 50-vuotislahja rahana. Tällöin lahjan saaja voi itse valita, mihin haluaa rahat käyttää.

Selviytymispakkaukset ovat suosittuja lahjoja etenkin pyöreitä vuosia juhlistettaessa. Se voi olla myös toimiva 50 v lahja miehelle. Selviytymispakkaus 50-vuotiaalle miehelle antaa lukuisia vaihtoehtoja siihen, miten pakkauksen voi toteuttaa: huumorilla, tyylillä tai käytännöllisellä otteella. Lisää ideoita voi etsiä vaikka ottamalla selvää, mitä selviytymispakkaus 50-vuotiaalle naiselle sisältää!

Hauskat 50v lahjat antavat itse lahjan lisäksi muistoja pitkäksi aikaa. Kun lahjassa on mukana huumorielementti, kannattaa lahjaidea silloin toteuttaa huolella, sillä huonolla huumorilla höystetty lahja voi tuoda ennemmin pahaa mieltä kuin juhlatunnelmaa. Jos tunnet päivänsankarin hyvin ja osaat valita sopivan lahjan pilke silmäkulmassa, voi humoristinen lahja 50-vuotiaalle miehelle olla todella onnistunut valinta.

Mikäli lahjaksi haluaa antaa jotakin käytännöllistä, kannattaa koittaa onkia selville, mitä päivänsankari tarvitsee. Harrastuksiin liittyvät lahjat ovat toivottuja, kunhan ne ovat todella tarpeellisia ja mieleisiä. Esimerkiksi metsästystä harrastavalle miehelle 50 vuotislahja voi olla jokin harrastuksessa tarvittava väline tai vaate. Vaihtoehtoisesti hyvä 50v lahja metsästäjälle on lahjakortti metsästys- ja retkeilyvarusteita myyvään liikkeeseen.

Oman elämänsä remonttireiskat arvostavat myös aina käsityökaluja, joihin kuuluvat esimerkiksi vasarat, työvalaisimet ja mittaustyökalut. Yritä selvittää, millaiselle käsityökalulle lahjan saajalla olisi tarvetta.
Autoja harrastavat miehet sen sijaan ovat innokkaita puhdistamaan autonsa niin sisä- kuin ulkopuolelta. Sisätilojen puhdistustuotteet ovatkin kekseliäs lahjaidea autojen ystäville.

Aineeton lahja 55 vuotiaalle miehelle

Lahja 50v miehelle tuottaa monille päänvaivaa, olipa kyseessä syntymäpäivät tai joululahja. Viisikymppisillä tuppaa olemaan jo tavaraa, ja kekseliään lahjan löytäminen saattaa vaatia aikaa ja vaivaa. Juuri tämän takia lahjakortit ovat suosittu valinta. Lahjakortin voi antaa johonkin liikkeeseen tai palveluun – tai vaikkapa matkaa varten. Esimerkiksi viikonloppuloma on varmasti pidetty 55 v lahja miehelle. Kukapa ei haluaisi irtiottoa arjesta mukavassa hotellissa?

Lahjakortit jonkun tekemisen parissa ovat erinomainen lahja 50-vuotiaalle miehelle. Kultturiharrastaja voisi ilahtua esimerkiksi museokortista tai lipuista teatteriin. Kun lahjan saaja on sporttinen, osuva lahja 50v miehelle on esimerkiksi kausikortti oman suosikkijoukkueen peleihin tai oman harrastuksen pariin. Kotoilusta pitävää voi ilahduttaa vaikkapa suoratoistopalvelun vuositilauksella tai lahjakortilla äänikirjapalveluun. 

Mikäli päivänsankari on huimapäinen, voi hänet yllättää myös jollakin elämyslahjalla. Ralliautokyyditys, kuumailmapallolento tai retki karhukojulle on lahja 50 miehelle, jota voi muistella vuosi toisensa jälkeen.