Ihanteellinen lahja miehelle syntymäpäivänä

Jokaisen syntymäpäivälahjan miehelle on tultava sydämestä. Ja luonnollisestihan mikä tahansa lahja sydämestä on paras lahja. Pohtiessasi mitä antaa miehellesi syntymäpäivälahjaksi, yritä muistaa, onko hän kertonut sinulle asioista, kokemuksista tai jostain muusta, mitä hän haluaisi saada. Ehkä sinulle tulee mieleen jotain, mitä hän todella tarvitsee ja joka helpottaa elämää. Jos syntymäpäivälahja miehelle perustuu hänen todellisiin toiveisiinsa ja tarpeisiinsa, voit olla varma, että hän on onnellinen saadessaan jotakin, jota hän on jo pitkään halunnut. Mitä antaa miehelle syntymäpäivälahjaksi, vaatii hieman ajattelua. Jaamme kanssasi ideoita, mitä antaa miehelle syntymäpäivälahjaksi hänen harrastustensa mukaan.

Seikkailijamiehelle syntymäpäiväksi 

Jos miesystäväsi rakastaa seikkailuja yli kaiken ja janoaa yhä enemmän uusien kokemusten perään, niin yksi lahjaidea on ehdottomasti antaa tällaiselle miehelle syntymäpäivälahjaksi monia uusia kokemuksia. Se voi olla jotain, mitä hän on halunnut tehdä, mutta myös jotain, josta itse pidät ja haluaisit tehdä hänen kanssaan. Voit myös yllättää hänet kokemuksella, jota hänelle ei tulisi mieleenkään itse tehdä: viinijooga, kylpyläpäivä, tai jokin muu vastaava voivat olla hyviä vaihtoehtoja.

Syntymäpäiväksi tekniikkaa rakastavalle miehelle

Mitä antaa tekniikkaa rakastavalle miehelle syntymäpäivälahjaksi? Rakastaa hän sitten autojen kanssa puuhastelua tai on moottoripyöräharrastaja, anna hänelle jotain hienoon harrastukseensa liittyvää. Tähän tarkoitukseen voi löytyä sopivia apuvälineitä auton laittamiseen, tai pikemminkin monia kokemuksia, kuten esimerkiksi luksusautoajelu radalle. Tai ehkäpä nurmikkotraktori on jotain, jota hän on halunnut jo jonkin aikaa ostaa. Siispä auta häntä keräämään siihen rahaa! Voit myös harkita valokuvasessiota autosta, moottoripyörästä tai jostain muusta, jonka hän on korjannut. Kukapa ei haluaisi saada kauniita kuvia suosikkitoiminnastaan, jota on kultaisilla käsillään tehnyt?

Syntymäpäiväksi taisteesta pitävälle miehelle 


Pitääkö hän nykytaiteesta, vai ehkäpä katutaiteesta? Rakastaako hän erilaisia konsertteja ja teatteriesityksiä? Jokaiselle taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneelle miehelle sopii antaa syntymäpäivälahjaksi jotain hänen harrastukseensa liittyvää. Tämä voi olla valokuvauskoulutus, uusi taideteos, taidekirja, tai jopa lippuja uuteen näyttelyyn, teatteriesitykseen, tai jopa konserttiin. Tai, ehkäpä uusi riipputuoli, jossa nauttia parhaista kirjoista ja musiikista.

Syntymäpäiväksi ruoanlaittoa rakastavalle miehelle 

Mitä antaa syntymäpäivälahjaksi miehelle, joka rakastaa ruoanlaittoa ja kokeilla uusia reseptejä vapaa-ajallaan? Olipa kyseessä sitten grillaus tai kakun leipominen, anna hänelle jotain, joka tekee ruoanlaitosta helpompaa tai hauskempaa. Esimerkiksi uusi keittokirja, jossa on vinkkejä ja niksejä parhaan lihan valmistamiseen, tai kunnollinen lämpömittari, uusi kakkumuotti jne. Jos tiedät, mikä hänen suosikkiravintolansa on, anna hänelle makuelämys syntymäpäivälahjaksi ja vie hänet syömään. Ruoanlaiton jälkeen myös puhdistus on tärkeää. Puhdistusaineet löydät verkkokaupasta Amazina.fi, esimerkiksi Fairyn, Mr Properin ja muut tuotteet.

Syntymäpäiväksi miehelle joka tietää paljon

Mitä ostaa miehellesi, joka tietää kaikesta kaiken, syntymäpäivälahjaksi? Ensi silmäyksellä sen selvittäminen tuntuu oikealta pähkinältä, mutta todellisuudessa siinä ei ole mitään mutkikasta. Paljon tietävälle miehelle syntymäpäivälahja voi olla jotain klassista: anna esimerkiksi jokin klassikkoteos, vinyylilevyjä tai soitin, tai sitten vaikkapa elämys jossain museossa tai konsertissa. Aina sopivia syntymäpäiväksi miehelle ovat myös kylpyläviikonloppu sisältäen hierontaa, uimista ja saunassa käymistä.

Se, mitä antaa miehelle, voi tuntua alkuun vaikealta, mutta itse asiassa se ei ole niin. Pohdi, mitä hän haluaa tehdä ja mitä hän tarvitsee. Syntymäpäivälahjasi miehellesi voi olla myös runo, kukkakimppu tai kortti parhaiden onnittelujen kera – pääasia, että lahja miehellesi tulee sydämestä. Kaikki syntymäpäivälahjat miehelle, jotka tulevat sydämestä, ja liittyvät johonkin mukavaan tarinaan tai muistoon, tekevät hänet onnelliseksi.


Äitienpäivälahja – helpompaa kuin uskotkaan!
Lahjat lapsille – kaiken ikäisille ja kaikkiin tilaisuuksiin
Mitkä ovat ihanteellisia joululahjoja miehille?
Joululahjat lapsille – kuinka valita lahja eri-ikäisille lapsille?
Parhaimmat joululahjat lapsille
Parhaat lahjaideat mummolle
Äitienpäivälahja, joka muistetaan
Mikä sopisi lahjaksi 30-vuotiaalle naiselle?