Parhaat lahjaideat mummolle

Isoäiti, mummo, mummi, mumma – tärkeällä henkilöllä on tietysti monta nimeä! Joulu, äitienpäivä, syntymäpäivä, nimipäivä – kaikki nämä ovatkin erinomaisia tilaisuuksia muistaa meille rakasta isovanhempaamme. Suosittuja lahjaideoita mummolle ovat monesti kauniit kukkakimput, kortit ja ehkäpä suklaalevyt. Kurkkaa kuitenkin vinkkimme alta, jos haluaisit yllättää hänet jollain aivan uudella!  

Jos et tiedä, mitä mummo haluaisi lahjaksi, on hyvä pohtia, mitä hänellä jo on. Onko hän esimerkiksi kertonut sinulle asioista, kokemuksista tai muusta, mitä hän haluaisi saada? Voi olla, että myös itsellesi tulee mieleen asioita, jotka saattaisivat helpottaa hänen elämäänsä. Voit olla varma, että ajatuksella valittu lahja sekä ilahduttaa saajaa että jää myös pitkäksi mieleen! 

1. Arkea sujuvoittavat ja ilahduttavat lahjat

Arjen käytännöllisiä lahjoja ovat esimerkiksi sisustustuotteet, keittiövälineet ja lämpimät asusteet. Sisustustuotteet ovat omiaan piristämään kodin ilmettä ja löydät niistä varmasti hyviä lahjaideoita. Erinomaisia ovat esimerkiksi sisustustaulut, riippuvalaisimet ja kynttilälyhdyt. Paitsi että sisustustaulut tuovat seinille persoonallisuutta ja väriä, ne myös ovat erinomaisia katseenvangitsijoita. Riippuvalaisimet sopivat kaikkiin kodin tiloihin ja ovat tyylikäs lahjaidea. Näyttävät kynttilälyhdyt taas tuovat valoa talven pimeyteen ja siten myös tunnelmallisuutta. Lämmin asuste, kuten kylpytakki,  Lämmin asustekin, kuten kylpytakki, huopatossut tai käytännölliset ulkoiluvarusteet voivat myös olla ilahduttavia lahjaideoita mummolle. 

2. Elämys luo ikuisia muistoja 

Elämyslahja on ihanteellinen lahja mummolle, mikäli kotona on jo liikaa asioita. Elämys voi olla yksistään mummollesi tai sitten vaikkapa molemmille isovanhemmillesi yhdessä nautittavaksi. 

Mieleenpainuva lahjaidea voisi olla esimerkiksi risteilylahjakortti Tallinnaan tai Tukholmaan. Lahjakortin voi hankkia myös vaikkapa kylpylään, mummon lempiravintolaan tai teatteriin. Vaihtoehtoja onkin oikeastaan loputtomiin, ja onkin tärkeää pohtia, mikä juuri omalle mummollesi olisi mielekkäin lahjaidea! 

3. Käytännöllisiä lahjoja
Arvostaako isoäitisi pikemmin käytännöllisiä lahjoja? Koriste-esineet ja uudet tuotteet jäisivät vain hyllylle? Isoäidille löydät käytännöllisiä lahjoja Amazina.fi-verkkokaupasta ruokatuotteista aina puhdistusaineisiin asti (Fairy, Mr Proper ja niin edelleen). Yllätä isoäitisi ja auta häntä myös töissä. Yhdessä vietetty aika on siten jo sinällään oma lahjansa.

4. Kuvalahjat

Valokuvat muistuttavat ihmisistä, lemmikeistä, paikoista ja aktiviteeteista, joita me pidämme tärkeinä ja ne auttavat myös meitä muistamaan. Monet myös tykkäävät pitää kuvia esillä esimerkiksi kirjahyllyssä. Miellyttävä lahjaidea voisikin olla vaikkapa tuore kehyskuva teidän perheestänne. Toinen ihanteellinen lahjaidea voisi olla lastenlasten tai vaikkapa lemmikin kuvalla teetetty kuvamuki. Voit myös vilkaista kuvapalveluiden nettisivuja, mikäli tarvitset lisäinspiraatiota kuvalahjojen suhteen!