Äitienpäivälahja, joka muistetaan

Mitä antaa äidille äitienpäivälahjaksi? Jos sinulla ei ole vielä äitienpäivälahjaa valittuna, älä ole huolissasi, sillä täältä saat hyviä ideoita onnistuneen äitienpäivälahjan löytämiseksi. Parhaan valikoiman lahjoja löydät aina Hobby Hallista, joten siirry tutustumaan sen verkkokauppaan ja etsimään ihanteellista äitienpäivälahjaa.

Äitienpäivälahja käytännölliselle äidille

Jos käytännöllisyys on tärkeää äidillesi, niin kannattaa miettiä, mitä hän haluaisi itselleen hankkia tai jotain, jota äitisi sinun mielestäsi välttämättä tarvitsee. Käytännöllinen äitienpäivälahja voi olla uusi laukku, jonka voi ottaa mukaan esimerkiksi töihin tai konsertteihin. Tai vaikkapa iso puinen leikkuulauta, jonka päällä voi helposti paloitella kasvikset ja juurekset tai fileoida kalan. Jos äitisi pitää ruoanlaitosta, anna hänelle ruokakori, joka on täynnä erilaisia makuja ja tarpeellisia kokkausvälineitä. Jos hän laatii joka päivälle suunnitelman ja luettelon toimistaan, voit yllättää hänet uudella muistikirjalla, johon hän voi kirjoittaa ideoitaan ja ajatuksiaan. Äitienpäivälahja on käytännöllinen silloin, kun sillä on tietty tarkoitus ja äitisi myös tarvitsee sitä. Sinä tunnet oman äitisi parhaiten, joten etsi sellainen äitienpäivälahja, joka miellyttää häntä.

Suurenmoinen äitienpäivälahja urheilulliselle äidille

Rakastaako äitisi liikuntaa? Tiedätkö, mitä häneltä puuttuu tai mitä hänen varusteissaan pitäisi uudistaa? Tätä pohtimalla voit keksiä ihanteellisen lahjan, jolla yllättää hänet. Urheilullinen äitienpäivälahja voi olla esimerkiksi urheiluvaruste, kuten uusi joogamatto tai sukset, tai sitten aktiivinen toiminta, jota voitte tehdä esimerkiksi yhdessä. 

Me suosittelemme urheilulliselle äidille lahjaksi:

  • rullaluistimet tai sukset;
  • uudet urheilujalkineet;
  • urheiluvaatteet suosikkikuntoiluun;
  • kuntopyörä;
  • käsipainot kotikäyttöön.

Urheilullinen äitienpäivälahja tuo aktiiviselle äidille varmasti hymyn huulille. Anna lahjaksi urheiluvälineitä ja itse tekemäsi onnittelukortti!

Äitienpäivälahja ylellisyyttä rakastavalle äidille

Monet naiset rakastavat ylellisyyttä, on sitten kyseessä hyvä parfyymi, kaunis vaate, käsilaukku tai kaunis koru. Jos sinunkin äitisi arvostaa näitä edellä mainittuja asioita, niin tiedät, minkä tyyppistä äitienpäivälahjaa alkaa etsiä. Ylellinen äitienpäivälahja voi olla joko hopeinen ranneketju, uudet helmikorvakorut tai esimerkiksi kehonhoitotuotteet, joilla voi hemmotella itseään kylvyn tai saunomisen jälkeen. Kokoa äitienpäivälahja, joka sisältää sekä miellyttäviä kosmetiikkatuotteita että jonkin kauniin korun. Tai ehkäpä äitisi pitäisi jostakin huonekalusta? Mukava nojatuoli? Kaikin mukavuuksin varustettu vuode?

Muistutamme kuitenkin, että äidit arvostavat myös yhdessä vietettyä aikaa ja hyvin pieniä eleitä, jotka tulevat sydämestä, ja siksi äitienpäivälahjan ei tarvitse olla jotain erittäin suurta. Pääasia on, että se tulee sinun sydämestäsi.